Gaál-gép logó

Tuskózás gépi erővel – Profi munka, garantált színvonal

Bejegyzés megosztása

A tuskózás a gépi földmunkák, pontosabban a tereprendezés egyik típusa. A tuskózás eljárásával a fakivágások vagy építkezések során visszamaradt fatuskókat távolítjuk el. Érdemes szakemberekre bízni ezt a munkát, a továbbiakban kis is fejtjük, hogy miért. Blogunkban továbbá szó lesz arról is, hogy tőlünk milyen szolgáltatásokat kaphat, ha pro segítségre van szüksége.

Mi az a tuskó és tuskózás, valamint miért nehéz feladat?

A fatuskónak a fás növények gyökérrel rendelkező, földből kevéssé kiálló része tekinthető, amiről tulajdonképpen levágták a fát. Amikor fakivágásról beszélünk, lehet magasan vágni vagy alacsonyan, földközelben. Mindkét esetben marad fatuskó, utóbbi esetben azonban akár észrevétlen is lehet. Ha egy feltérképezetlen, ismertelen területen szeretnénk valamihez kezdeni, érdemes körülnézni, mert könnyen elképzelhető, hogy akad néhány tuskó a gazban. Ezek meggátolhatják, hogy célunknak megfelelően használjuk a területet és el kell őket távolítani. Ez nehéz feladat, mivel már egy kisebb fának is olyan kiterjedt gyökérzete van, amihez nem elég az emberi erő. Egy ásóval nem éri meg nekilátni fatuskók eltávolításának.

A tuskózás embert próbáló feladatához leginkább megfelelő munkagépekre, hozzáértésre van szükség. A munkát olyan speciális gépekkel végzik, mint a tuskófúró vagy különleges markolók. Kisebb fák tuskójának és gyökérzetének eltávolításához kézi tuskófúró is elegendő lehet. Ez azonban drága holmi és, ami fontosabb, avatatlan kezekben nem csak haszontalan, de veszélyes is. Ha nagyobb fák maradványairól van szó, gépi tuskófúróra van szükség. Ezekkel a szakszerű gépekkel a tuskók tiszta és maradéktalan eltávolítása válik lehetővé, miközben azok környezetét a lehető legkiseb mértékben dúljuk fel. Egy erős gép akár napok munkáját is megspórolja, az energiáról nem is beszélve.

tuskózás

Miért hívjon minket, ha a tuskózás gépi erőt kíván?

Mint említettük, egy fa tuskóját nem lehet olyan egyszerűen kiásni, minte egy oszlopot. A fák megdöbbentően szerteágazó, hatalmas gyökérhálózattal rendelkeznek, amely a talajban minden irányba kiterjed. Egy többtíz éves fának a tuskója ásóval, csákánnyal, kapával aligha eltávolítható. vagyis eltávolítható, de ki szeretné ezzel tölteni több hetét? Irreális vállalkozás. Ha minket hív, órák kérdése és a tuskónak már híre sincs, a helyén rendezett terep várja. Mutatjuk, mit kínálunk:

 • Hatékony munkagépek hosszú listája
 • Hozzáértő kezelőszemélyzet
 • Képzett és tapasztalt szakemberek
 • Körültekintő, optimalizáló hozzáállás
 • Gyors és pontos munkavégzés
 • Profi szervezés, rugalmas csapat
 • Megfizethető árak
 • Akár teljeskörű tereprendezés
 • Széleskörű kiegészítő szolgáltatások
 • A tuskó vagy tuskók felaprítása
 • Igény szerint a zöldhulladék elszállítása
 • Barátságos ügyfélkezelés, ám profi munka
 • Színvonal, garancia

Ha a tuskózás gépi segítséget igényel, akár kézi tuskófúrót, akár nagymunkagépre szerelhetőt, hívjon minket bizalommal. Gépi szárzúzástól a legnagyobb fatuskókig, mi bármit kiveszünk, felaprítunk, elszállítunk, hogy az Ön által használni kívánt terület megfeleljen céljainak.

Kapcsolódó bejegyzéseink

Uncategorized

XX. kerület gépi földmunka – Széleskörű szolgáltatás Pesterzsébeten

Érdeklődne a XX. kerület gépi földmunka lehetőségeiről? Akkor most jó helyen jár. Cégünk széleskörű szolgáltatásokat kínál az említett kerületben és cikkünkben ezt bővebben is kifejtjük. Ha érdekli, hogy miként juthat kiváló és szinte mindennemű tereprendezési és gépi földmunkához értő szakemberekhez, olvasson tovább vagy akár azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! Elér minket telefonon és e-mailen

jcb4cx_földmunka
Uncategorized

Bemutatjuk a JCB4CX kotró-rakodógépet

Földmunka és tereprendezés során különféle gépekre van szükségünk, ezek között kiemelt helyen szerepel a kis JCB4CX rakodó és kotrógép, amit akár még a kedvencünknek is nevezhető. Kompakt, gyors, nagy munkákat végez akár kis helyen is. Erős és precíz, ráadásul szerintünk még jól is néz ki. Korszerű gépparkunkból természetesen nem hiányozhatott és már régóta hű társunk

Hívjon most!