Gaál-gép logó

Tereprendezés Budapesten és kelet- Pest
megye területén

Gépi tereprendezést, építkezés előtti területek megtisztítását vállaljuk precíz, gyakorlott szakemberekkel és minőségi gépparkunkkal: földgyaluval, forgó markoló-kotró rakodó földmunkagépeinkkel.

Tereprendezés árat a helyszín ismeretében és felmérés után tudunk kalkulálni.

Ajánlatkérés

tereprendezés

Építkezést megelőző tereprendező földmunkák

Akár ház, gazdasági, vagy ipari épület, sportpálya vagy út épül, mindig tereprendezéssel indul a kivitelezés. Abban vagyunk jók, hogy szervezetten és szakszerűen, gyors határidővel adjuk át a megtisztított területet.

Fővállalkozóként és alvállalkozóként is dolgozunk

Projektszemlélettel, precíz szervezéssel, gyorsan, pontosan, a tervrajzok és a határidők szerint segítjük az építkezést.

tereprendezés
gepi_foldmunka_pest_megye
tereprendezés

Telektisztítás fakivágással,
tuskózással is,
bozótírtás gyökérkiszedéssel

Az építkezés előtt a nem kívánt növényzetet el kell távolítani. Fákat, gyomfákat teljes gyökérzettel, tuskóval együtt. Nagyra nőtt, vagy rossz helyen lévő fákat szakszerű favágó munkatársaink távolítják el, akár döntés nélkül is. A bozótot, elgazosodott, egyenetlen területet építésre alkalmassá tesszük.

Bontás és tereprendezés

Ahhoz, hogy valami új épülhessen, a legtöbb esetben bontási anyagokat, régebbi fal-, alap-, pince- és épületmaradványokat kell eltávolítani a helyszínről. Földet, követ kell mozgatni, hogy kialakítsuk a leendő épület helyét és tágabb környezetét.

tereprendezés
tereprendezés

Tereprendezés földszállítással

A kitermelt föld és bontási anyag egy része a helyszínen marad általában mint töltőanyag, ám a felesleges anyagokat (bontási törmeléket, zöldhulladékot) szakszerűen el kell szállítani és elhelyezni. Mi egyben vállaljuk, ehhez nem kell külön szállítókat hívnia.

Törőfejes betonfeltörést is vállalunk

Régi utak, parkolók, udvarok ipari területek tereprendezése során sokszor van szükség.

beton építmények, térbetonok, járdák törőfejes feltörésére és felszedésére. Utána lehet csak földgyaluval, illetve földmunkagépekkel tükörsimára planírozni a területet.

tereprendezés
tereprendezés

Nehéz, problémás területek tereprendezése sem akadály

A fentiekből látszik, hogy szinte nincs olyan nehézség, amire ne tudnánk jó és megbízható tereprendezési megoldást találni. Ehhez azonban gyakorlattal fel kell mérni a területet földmunka és tereprendezés vállalása előtt.

Sok minden függ az adottságoktól

Látni kell azt, milyenek a terepviszonyok, milyen a talaj minősége, a növényzet, stb. Ennek alapján milyen kapacitású: gépekre, szakemberekre szállításra lesz szükségünk. Tudnunk kell, hogyan tudnak mozogni a gépeink, van-e kritikus pont a közvetlen környezetben?

A tereprendezési folyamat megszervezése során ezeket mindenképpen tudnunk kell, illetve a határidőket, tervezett ütemezéseket is.

földmunka
földmunka

Gépi tereprendezés árak

Csak a fentiek ismeretében mondhatunk korrekten árat, így előzetes táblázatok, illetve telefonos látatlanban történő bemondások nem működnek a telekrendezés ár, óradíjas  vagy mégyzetméteres megállapításakor. Szakmai szemmel történő felmés illetve az összes földmunka szempontjából fontos helyi körülmény és információ birtokában gyorsan tudunk pontos árat adni. Keressen, vagy kérjen visszahívást! Gaál Gergely +36 20 327 9000

Kérdése van? Segíthetünk?

Kérdés esetén keressen bennünket az alábbi
elérhetőségeink egyikén.

Információ, munkafelvétel

Gaál Gergely

Szerződések, számlázás

Ajánlatkérés

Hívjon most!