Gaál-gép logó

Tereprendezés Csepel építkezéseihez

tereprendezés

Bejegyzés megosztása

A gépi földmunka és tereprendezés Csepel egyre fejlődő területén mindennapi szükséglet. Cégünk a Gaál-Gép Kft. széleskőrű támogatást kínál számtalan különböző gépi földmunka, tereprendezés formájában Csepel fejlődéséhez. Legyen szó ipari vagy közintézményi, állami esetleg lakossági beruházásról, építkezésről, mi kifogástalan alapot biztosítunk hozzá. Még speciális feltételek mellett is.

Változatos segítség a csepeli tereprendezés és gépi földmunka által

tereprendezés

Budapest XXI. kerülete talán a legváltozatosabb kerület. A főleg ipari komplexumairól híres Csepel néhány éve hatalmas változásokon és fejlődésen esett át. Lakónegyedek, szépen kiépített kertvárosi részek, üdülőterületet alakultak ki. Valamint az úthálózat is korszerűsödött és különböző kereskedelmi, szolgáltató egységek „szaporodtak meg” a kerület több pontján. A fejlődés nem állt meg, Csepelen járva csak úgy kapkodjuk a fejünket. Lépten nyomon építkezésbe, útépítésbe, parkosításba botlunk. A tereprendezés Csepel számára tehát alapvetőn szükséges és mondhatjuk, hogy minden második sarkon épp zajlik. A jelentős igény kielégítésében mi is részt veszünk, rendszeresen dolgozunk a területen és kereshet minket bárminemű gépi földmunka igény esetén.

Jelentős tapasztalatunk van útépítés, építkezéseket előkészítő földmunka, tuskózás, placcolás, tükör kiásás terén. Számos árkot ástunk, tisztítottunk már ki. Pincetömb és medencealap kiemelés vagy emésztőgödör és akna ásás? Ez sem ismeretlen számunkra. A különböző földmunkák után a betontömböket, földet és zöldhulladékot is elszállítjuk, így Önnek már arra sem lesz gondja. Kis és nagy munkagépek széles tárháza, valamint a kezelőszemélyzet szakmai rátermettsége profi végeredményt biztosít.

földmunka

Így rendelhet csepeli tereprendezést és egyéb gépi földmunkát

A csepeli tereprendezés és gépi földmunka megrendelése gyors és egyszerű. Telefonon részletesen informáljuk, akár tanácsadással is kezdhetjük együttműködésünket. Amennyiben Önnek még nem egyértelmű, hogy mire van szüksége, mi szívesen eligazítjuk a szakmunkák rengetegében. Ezt követően ingyenes helyszíni felmérés során a pontos árakról is tájékoztatjuk. Egyeztessünk időpontot, hogy a lehető leggördülékenyebben haladhasson célja felé!

Ha földmunka és tereprendezés Csepel, akkor ne érje be kevesebbel! További információkat weboldalunkon talál, vagy hívjon minket bizalommal és mindenben segítségére leszünk!

Kapcsolódó bejegyzéseink

Uncategorized

XX. kerület gépi földmunka – Széleskörű szolgáltatás Pesterzsébeten

Érdeklődne a XX. kerület gépi földmunka lehetőségeiről? Akkor most jó helyen jár. Cégünk széleskörű szolgáltatásokat kínál az említett kerületben és cikkünkben ezt bővebben is kifejtjük. Ha érdekli, hogy miként juthat kiváló és szinte mindennemű tereprendezési és gépi földmunkához értő szakemberekhez, olvasson tovább vagy akár azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! Elér minket telefonon és e-mailen

jcb4cx_földmunka
Uncategorized

Bemutatjuk a JCB4CX kotró-rakodógépet

Földmunka és tereprendezés során különféle gépekre van szükségünk, ezek között kiemelt helyen szerepel a kis JCB4CX rakodó és kotrógép, amit akár még a kedvencünknek is nevezhető. Kompakt, gyors, nagy munkákat végez akár kis helyen is. Erős és precíz, ráadásul szerintünk még jól is néz ki. Korszerű gépparkunkból természetesen nem hiányozhatott és már régóta hű társunk

Hívjon most!