Gaál-gép logó

Teljeskörű gépi földmunka Pest megye egész területén

Bejegyzés megosztása

A teljeskörű gépi földmunka Pest megye építkezéseinek egyszerű és gyors megalapozója lehet, ha minket hív. Ami tereprendezés vagy földmunka, azt nyugodtan ránk bízhatja. Korszerű és színvonalas gépparkunk, hosszú évek tapasztalata és képzettségünk révén leveszünk válláról minden fölterület rendbetételével, előkészítésével kapcsolatos terhet. Szolgáltatásunk egész Pest megyében elérhető, áraink barátságosak, munkánk magas minőségű.

Kérhető a gépi földmunka Pest megye területén kívül?

gepi_foldmunka_pest_megye

Alapvetően szolgáltatásunk, a tereprendezés és gépi földmunka Pest megye települései számára elérhető, azonban esetenként megoldható távolabbi kiszállás is. A megyehatár tiszta sor, de például más megyékben egyéni egyeztetés során tudunk segíteni. Kisebb munkálatokat célszerű a lehető legközelebbi profi csapattal elvégeztetni. azonban amikor nagyon precíz és hibátlan megoldásokra van szükség, esetleg nagy volumenű munkálatokról van szó, cégválasztásnál a távolság kevésbé lényeg. Ilyenkor inkább a munka várható minősége a mérvadó.

Mit takar a teljeskörű gépi földmunka?

A teljeskörű gépi földmunka Pest megye területén éppúgy, mint bárhol máshol azt jelenti, hogy a területet további használatra kész, arra alkalmas állapotúra igazítjuk és a szükséges előkészületeket megtesszük. Mondunk néhány példát:

  1. Egy eddig használaton kívüli telekre most házat építenének. A telken valamikor állt már épület, alapja, a betonozás még ott van, néhol törmelékek látszanak, kisebb-nagyobb fák nőttek szabályozatlanul, a föld egyenetlen és csatornahálózat nincs kiépítve. Ilyenkor mi eltüntetjük a törmelékeket, betondarabokat, alapokat. A fákat tuskóstól szállítjuk el és elegyengetjük a talajt. Ehhez markolótól az úthengerig mindenünk megvan. Ha a talaj és az egyéb körülmények már rendben vannak, akkor kezdődhet az alapásás és közműcsatornák kiásása. Ezt is ránk bízhatja. a fölösleges földdel feltöltjük, ahol kell, a maradékot a zöldhulladékkal együtt elszállítjuk.
  2. Szeretne egy magánutat és parkolót kialakítani gyára mellett? A teljeskörű gépi földmunka ehhez is megadja az alapot.
  3. Medence létesítésénél jelentős földmunkára van szükség, ezért szintén érdemes szakemberekre bízni a feladatot. Egy medencealap kiemelés rengeteg föld megmozgatását jelenti. A földben növényi részek, kövek és esetleg régi épületmaradványok vagy akár nagyobb fém is megbújhat. Ezek kiemelése jelentős gépi erőt igényel. nekünk minden szükséges földmunkagépünk és kiegészítő eszközeink megvannak a munka gyors és hatékony elvégzésére. A kitermelt földet és egybet is ránk bízhatja. Vagy betöltjük oda, ahová szeretné vagy elszállítjuk.

A teljeskörű földmunka Pest megye bármely pontján elérhető szolgáltatásunk, már hosszú évek óta. Ha egyéb segítségre is szüksége van, velünk könnyebben juthat hozzá, hiszen zöldterület gondozó céggel is kapcsolatban állunk, de ha darus autóval kell szállítani, vagy egyes  munkálatokhoz emelőkosaras autó szükséges, akkor is tudjuk, kinek szóljunk.

Kapcsolódó bejegyzéseink

Uncategorized

XX. kerület gépi földmunka – Széleskörű szolgáltatás Pesterzsébeten

Érdeklődne a XX. kerület gépi földmunka lehetőségeiről? Akkor most jó helyen jár. Cégünk széleskörű szolgáltatásokat kínál az említett kerületben és cikkünkben ezt bővebben is kifejtjük. Ha érdekli, hogy miként juthat kiváló és szinte mindennemű tereprendezési és gépi földmunkához értő szakemberekhez, olvasson tovább vagy akár azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! Elér minket telefonon és e-mailen

jcb4cx_földmunka
Uncategorized

Bemutatjuk a JCB4CX kotró-rakodógépet

Földmunka és tereprendezés során különféle gépekre van szükségünk, ezek között kiemelt helyen szerepel a kis JCB4CX rakodó és kotrógép, amit akár még a kedvencünknek is nevezhető. Kompakt, gyors, nagy munkákat végez akár kis helyen is. Erős és precíz, ráadásul szerintünk még jól is néz ki. Korszerű gépparkunkból természetesen nem hiányozhatott és már régóta hű társunk

Hívjon most!