Gaál-gép logó

Pincetömb kiemelés, medencealap kiemelés, emésztőgödör, akna kiásás

Emésztőgödör, akna, pince és medencealap kiemelés

Budapesten és kelet-Pest megyében fő és alvállalkozóként is végzünk gépi ásást, kotrást, földkiemelést gyors határidővel és kedvező áron. Árat csak személyes felmérés során, a körülmények ismeretében tudunk adni.

Ajánlatkérés

tereprendezés
akna kiásás

Célzott géppark: kanalas markolók, földgyaluk, KCR darusautó a szállításhoz

Ha nagy területű, mély gödör ásására van szüksége, egyszerűbb és gyorsabb, ha géppel végezzük el.

Emésztőgödör, házalap, pincetömb, mélygarázs, akna, vagy medence építése előtt nagy mennyiségű földet kell kitermelni. Ezt el kell szállítani, vagy a helyszínen elsimítani, tölteni vele. Mindenképpen gépi erőre és szaktudásra van szükség hozzá.

Emésztő ásás géppel

Vállaljuk új emésztőgödör kiásását, vagy régi emésztő megszüntetését, a betonrészek kitermelését és a gödör helyének feltöltését. Rendezett, kitisztított munkakörnyezetet hagyunk magunk után, melynek
területe kész az egyéb hasznosításra.

medencealap kiemelés
pincetömb kiemelés 3
pincetömb kiemelés 2

Pincetömb kiemelése géppel

Akár egy ház alapozásához kell, akár egy alápincézett melléképület, raktár, vagy mélygarázs készül a pincetömb hatalmas mennyiségű föld kitermelését igényli. Sok esetben nem is puszta föld, hanem a felszínre kerülő régi építkezési törmelék, vagy szikladarabok, kövek elszállításáról is gondoskodnunk kell.

A föld mélye mindig okozhat meglepetéseket. Felkészülten megyünk és a kitermelt anyagok hivatalos lerakóhelyre történő elszállítását is elvégezzük.

Medence gödör ásása géppel

A gépi medence ásást valamint az előkészítő és befejező tereprendezési munkálatait modern és finoman vezérelhető földmunkagép parkkal, precíz szakértelemmel végezzük. A medenceépítés divat lett, süllyesztett úszómedencék, nagyobb kerti tavak egyre több ingatlan értékét és kényelmét növelik. Ebben a precíz földmunkában nagy gyakorlatot szereztünk az utóbbi években.

pincetömb kiemelés

Gépi ásás árak árak: medencealap, akna, árok, emésztőgödör

Földmunkában szerzett évtizedes tapasztalatunk szerint az árat a munka körülményei, vagyis az idő, a terep nehézsége, vagy a feladat összetettsége határozza meg.

Minden munka más, még egy adott településen belül is eltérhet a talaj minősége.

akna kiásás
medencealap kiemelés
akna kiásás

Ha személyes felmérést kér, nem marad bizonytalanságban, pontos, számlaképes árat fog kapni, mely függ

Egyeztessünk egy megtekintési időpontot!  Hívjon, vagy kérjen visszahívást! Gaál Gergely +36 20 327 9000 Kizárólag előzetes helyszíni felmérés alapján készítjük el emésztő ásás, akna ásás, medence alapgödör készítésről az árajánlatunkat. Egyeztessük le minél előbb, ne hagyja az utolsó pillanatra!

Kérdése van? Segíthetünk?

Kérdés esetén keressen bennünket az alábbi
elérhetőségeink egyikén.

Információ, munkafelvétel

Gaál Gergely

Szerződések, számlázás

Fazekas Alexandra

Ajánlatkérés

Hívjon most!