Gaál-gép logó

Medencét szeretne? Medencealap kiemelés és utómunkák jó áron!

Bejegyzés megosztása

Így a tél vége felé aktuálissá válik a medencealap kiemelés szolgáltatásunk, mely egy kimondottan jelentős gépi erőt igénylő földmunka. Lassan érdemes elkezdeni tervezgetni, ha nyáron már saját medencéjében hűsölne! Informálódjon és kérjen ajánlatot a megadott elérhetőségeink egyikén vagy a weboldalon található ajánlatkérő űrlapon keresztül! Kollégáink gyorsan reagálnak, a helyszíni felmérést rövid időn belül elvégezzük. A helyszínen elmagyarázzuk, mi és hogyan történik, valamint készítünk egy részletes árajánlatot, így Ön pontosan tudni fogja, hogy mivel számolhat.

Hogyan zajlik a medencealap kiemelés?

medencealap_kiemeles

A medencealap kiemelés vagy egyszerűbben a medence kiásása, a medence telepítésének legtöbb bonyodalommal járó része. A megtervezett medence helyén el kell végezni a pontos méréseket és a jelentős mennyiségű földet precízen el kell távolítani. Az eltávolított föld szokta a legtöbb fejtörést okozni, hiszen egy teljes medencényi dombot készíthetünk belőle, ami medencemérettől függően sok tíz köbméterre rúg.

Ezt a földet valahol el kell helyezni. Általában elszállíttatják, vagy elterítik és elegyengetik a közelben, esetleg pont a medence mellett vagy a kert egy megfelelő részén. Ránk természetesen az ásáson kívül ezekben is számíthat. Gépparkunk modern és sokszínű, így a kiásástól a szállításon keresztül a föld egyengetéséig, tereprendezési feladatokig bármit ránk bízhat. Jobban is jár, ha egy helyről rendeli a lehető legtöbb szolgáltatást, hiszen „csomagban” vagy mondhatjuk, hogy „egy füst alatt” elintézheti a nehezét.

A medencealap kiemelés jelentős felfordulást okoz és a szükséges munkagépek sajnos kissé átalakítják a területet. Aki medencét szeretne, számoljon azzal, hogy kisgépeink és a földet elszállító autónk is nyomokat hagy maga után. Medence ásáskor nem lehet teljes mértékben a gyepre vigyázni, azonban vállaljuk az ásás és akár a medence elkészülte utáni zöldterület helyreállítást, zöldterület gondozási munkákat is.

A medence kiásásnak nehézségei

A medencealap kiásása során nagyon sokszor találkozunk azzal, hogy nem csak földet kell eltávolítanunk, hanem kövekbe, szikladarabokba vagy régi épületek alapjainak maradványaiba botlunk. ezen kívül a nagy fák vastag gyökerei is megnehezíthetik a dolgunkat. ilyenkor jól jön a hozzáértés és tapasztalat, amivel szakértő kollégáink mindannyian rendelkeznek.

Ha szeretné különösebb nehézségek nélkül megúszni a medencealap kiemelés sokszor idegtépő folyamatát, hívjon minket bizalommal és nem fog csalódni!

Kapcsolódó bejegyzéseink

Uncategorized

XX. kerület gépi földmunka – Széleskörű szolgáltatás Pesterzsébeten

Érdeklődne a XX. kerület gépi földmunka lehetőségeiről? Akkor most jó helyen jár. Cégünk széleskörű szolgáltatásokat kínál az említett kerületben és cikkünkben ezt bővebben is kifejtjük. Ha érdekli, hogy miként juthat kiváló és szinte mindennemű tereprendezési és gépi földmunkához értő szakemberekhez, olvasson tovább vagy akár azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! Elér minket telefonon és e-mailen

jcb4cx_földmunka
Uncategorized

Bemutatjuk a JCB4CX kotró-rakodógépet

Földmunka és tereprendezés során különféle gépekre van szükségünk, ezek között kiemelt helyen szerepel a kis JCB4CX rakodó és kotrógép, amit akár még a kedvencünknek is nevezhető. Kompakt, gyors, nagy munkákat végez akár kis helyen is. Erős és precíz, ráadásul szerintünk még jól is néz ki. Korszerű gépparkunkból természetesen nem hiányozhatott és már régóta hű társunk

Hívjon most!