Gaál-gép logó

Gépi földmunka építkezés előkészítéséhez– Alapásás mesterfokon

Bejegyzés megosztása

A gépi földmunka építkezés előtt megkerülhetetlen léps avgy lépések. Tereprendezés, egyengetés és alapásás nélkül nem lehet építkezni. Rosszul végzett alapozással szintén nem. Ha az alap kisásása nem volt elég szakszerű, a felépülő ház hamar megbosszulja. A rosszul kiásott alap annyi bonyodalmat okoz, hogy semmiképpen nem érdemes kockáztatni. Nálunk az alapásás korszerű gépekkel és színvonalas szaktudással készül, így Ön biztos alapra építkezhet.

Miért fontos a jó alapásás?

alapasas

A jó alapásás az időtáló, masszív falak első alapja. Természetesen a jól kiásott alap önmagában még semmire sem biztosíték. Az viszont bizonyos, hogy ha az alap nem tökéletes, később minden borul. (Remélhetőleg nem szó szerint!) Sajnos a később problémásnak bizonyuló építkezéseknél gyakori hiba, hogy már tervezéskor nem megfelelő alapot írnak elő. Ugyanilyen gyakorisággal tapasztalhatjuk, hogy a tervezéskor megadott alap végül mégsem úgy lesz kiásva, ahogy kellett volna. Általában az nem okoz gondot, ha mélyebb, szélesebb alapot ásunk az előírtnál. Ez megfelelő tervezésnél azonban fölösleges plusz munkát, így a megrendelőnek plusz költséget jelent, amit elkerülhetett volna, ha szakértőket hív.

Amikor viszont nem túl nagy, hanem túl sekély vagy túl keskeny a kiásott alap, ott később jelentkezni fognak a hátulütők. Amennyiben a gépi földmunka nem kielégítő, úgy nem lehet egy biztos lábakon álló, több generációt kiszolgáló építményt felhúzni rá. Ha az alapásás problémája nem tűnik föl a kivitelezőknek és ezzel haladnak tovább, bizony olyan eseményeket alapoznak meg, melyek komoly fejfájást okoznak a beköltözők számára. Ilyenek például a következők:

A ház megsüllyedése
Homlokzati repedések
Belső falak repedése
Tetőszerkezet szétcsúszása
Felvizesedés

Miért minket hívjon, ha gépi földmunka kell?

Ahogy láthatjuk tehát, alapásáshoz profi és pontos gépi földmunka szükséges, amit fontos tapasztalt szakemberekre bízni, akik rendelkeznek a megfelelően korszerű technikai háttérrel is. Nálunk mindez adott, ráadásul folyamatosan bővülő és újuló gépparkunk bármilyen terepen helytáll. Ráadásul számos más gépi földmunka és tereprendezés, zöldterület gondozás és egyebek is megtalálhatóak repertoárunkban. Komplett, széleskörű szolgáltatást kínálunk, amivel az építkezésekhez bármilyen földterületen biztos alapot hozunk létre. hívjon minket most, hogy mielőbb felmérhessük, mire van szüksége és ne veszítsen időt! Tudjuk, hogy egy építkezés hosszú időt vesz igénybe, ezért mi igyekszünk a lehető leghamarabb segítségére sietni.

Kapcsolódó bejegyzéseink

Uncategorized

XX. kerület gépi földmunka – Széleskörű szolgáltatás Pesterzsébeten

Érdeklődne a XX. kerület gépi földmunka lehetőségeiről? Akkor most jó helyen jár. Cégünk széleskörű szolgáltatásokat kínál az említett kerületben és cikkünkben ezt bővebben is kifejtjük. Ha érdekli, hogy miként juthat kiváló és szinte mindennemű tereprendezési és gépi földmunkához értő szakemberekhez, olvasson tovább vagy akár azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! Elér minket telefonon és e-mailen

jcb4cx_földmunka
Uncategorized

Bemutatjuk a JCB4CX kotró-rakodógépet

Földmunka és tereprendezés során különféle gépekre van szükségünk, ezek között kiemelt helyen szerepel a kis JCB4CX rakodó és kotrógép, amit akár még a kedvencünknek is nevezhető. Kompakt, gyors, nagy munkákat végez akár kis helyen is. Erős és precíz, ráadásul szerintünk még jól is néz ki. Korszerű gépparkunkból természetesen nem hiányozhatott és már régóta hű társunk

Hívjon most!