Gaál-gép logó

Gépi árokásás Budapest és vonzáskörzetében

Bejegyzés megosztása

A profi, árokásás Budapest és Pest megye keleti részén szükséges? Hívjon minket és kapjon precíz végeredményt jutányos áron, rövid határidővel! A gépi földmunka egyik gyakran kért típusa a gépi árokásás, mely kisebb és nagyobb mértékeket öltő munkákhoz is igényelhető. A gépi földmunka és tereprendezés munkálataihoz szükséges modern gépparkunk darabjait hozzáértő szakemberek kezelik, akik jelentős tapasztalatra tettek szert. Amennyiben kiegészítő munkákra is szükség van, vagy speciális feladatokat kell megoldani, jelezze, szakmai tapasztalatunkra bármikor építhet!

Gépi árokásás Budapest útépítéseihez

gepi_arokasas

A gépi árokásás Budapest folyamatos fejlődéséhez elengedhetetlen szolgáltatás. Mivel általában jelentős méretű árkokról beszélünk, melyek főleg hosszukat nézve túl nagyok ahhoz, hogy ásókkal, kapákkal nekilássanak, a gépi segítség megkerülhetetlen. Utak mindig épülnek, folyamatosan zajlik valamilyen felújítás vagy új területeket „hódít meg” az aszfalt. Különböző területeken különböző kialakításokra van szükség, melyekhez sokszor a gépi árokásás éppúgy kell, mint ahogy egyéb földmunkagépek vagy a tereprendezéshez alkalmas eszközök.

Az utak mentén vagy alattuk átfutva vízelvezető árkokat szükséges kialakítani, melyek pontos méréseket és pontos árokásó munkálatokat követelnek. Egy útépítésnél embertelen munka lenne gépek nélkül dolgozni, ma már szerencsére nincs is erre szükség. Ha sík területen, ha domboldalban készül az út, ha homokos, porózus talajon, ha kemény földön, ránk és bivaly erős gépeinkre biztosan számíthat. Kérjen ajánlatot még ma, hogy a lehető leggördülékenyebben folytathassa tervei megvalósítását!

Közmű árok ásása

A gépi árokásás Budapest területén is sokszor csatornázáshoz, közmű árkok profi elkészítéséhez igényelt szolgáltatásunk. A víz, gáz bevezetéséhez, elvezető csatornák kiépítéséhez még akkor is gépi erőre van szükség, ha egyetlen szokványos ingatlanról van szó. Amikor egész utcát, vagy épp jelentős alapterületű gyárépületet kell a közművekhez becsatornázni, akkor pláne szükség van gépeink hatékonyságára. A mostanában gomba módra szaporodó lakóparkok és egymáshoz nagyon hasonlóra épített társasház együttesek rengeteg munkával látják el a gépi földmunkával foglalkozókat. Mi is folyamatosan úton vagyunk és ássuk azokat az árkokat. Gazdag és korszerű gépparkunk, nagy létszámú szakértő csapatunk viszont biztosíték arra, hogy van még kapacitásunk az Ön igényeinek kielégítésére is. Hívjon minket mielőbb, hogy a lehető leghamarabb és az Önnek leginkább megfelelő időpontban tudjunk segíteni!

Kapcsolódó bejegyzéseink

Uncategorized

XX. kerület gépi földmunka – Széleskörű szolgáltatás Pesterzsébeten

Érdeklődne a XX. kerület gépi földmunka lehetőségeiről? Akkor most jó helyen jár. Cégünk széleskörű szolgáltatásokat kínál az említett kerületben és cikkünkben ezt bővebben is kifejtjük. Ha érdekli, hogy miként juthat kiváló és szinte mindennemű tereprendezési és gépi földmunkához értő szakemberekhez, olvasson tovább vagy akár azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! Elér minket telefonon és e-mailen

jcb4cx_földmunka
Uncategorized

Bemutatjuk a JCB4CX kotró-rakodógépet

Földmunka és tereprendezés során különféle gépekre van szükségünk, ezek között kiemelt helyen szerepel a kis JCB4CX rakodó és kotrógép, amit akár még a kedvencünknek is nevezhető. Kompakt, gyors, nagy munkákat végez akár kis helyen is. Erős és precíz, ráadásul szerintünk még jól is néz ki. Korszerű gépparkunkból természetesen nem hiányozhatott és már régóta hű társunk

Hívjon most!