Gaál-gép logó

Bemutatjuk a JCB4CX kotró-rakodógépet

jcb4cx_földmunka

Bejegyzés megosztása

Földmunka és tereprendezés során különféle gépekre van szükségünk, ezek között kiemelt helyen szerepel a kis JCB4CX rakodó és kotrógép, amit akár még a kedvencünknek is nevezhető. Kompakt, gyors, nagy munkákat végez akár kis helyen is. Erős és precíz, ráadásul szerintünk még jól is néz ki. Korszerű gépparkunkból természetesen nem hiányozhatott és már régóta hű társunk a munka göröngyös mezején.

A földmunka gépigénye

jcb4cx_földmunka

Munkánk, a gépi földmunka és tereprendezés nagyon sokféle feladatot foglalhat magába. Kisebb árkok ásásán kívül egész komplexumok építésének terep-előkészítését is fedheti, ahogy olyan munkákat is, mint a fatuskók eltávolítása gyökerestől vagy épp medencealap kiemelés, esetleg gödrök betemetése. Előkészítjük a terepet építkezésekhez, házak, utak és egyebek építéséhez vagy akár parkosításhoz, de még mezőgazdasági munkákhoz is akár. Egyenetlen, problémás talajon semmi nem áll meg biztosan, az aknák, árkok, csatornák kiásása szintén gépi erőt igényel. Domboldalon építkezne? Semmi gond, mi kialakítjuk a vízszintes építési területet. földje teli van törmelékkel, betondarabokkal, betonozott felületekkel? Mi ezeket is elintézzük és az igényeinek megfelelő terepet hozunk létre. Föld és sitt elszállítása? Betondarabok vagy farönkök? Elvisszük, megoldjuk! Ezekhez a munkákhoz valószínűleg nem meglepő, hogy sokféle és erős, nagy teherbírású gépek kellenek. melléjük olyanok is, amik kis helyekre beférnek, mondjuk két fa közé vagy épp egy keskenyebb sávon, talán kettő – már kiépített – munkaterület közé. Na, pont ilyen a JCB4CX is, ami kis helyigényű, de nagy erejű és sokrétű gépezet.

A JCB4CX alaptulajdonságairól laikusoknak

A JCB4CX kotró és rakodógép a hozzá nem értők számára is számtalan felismerhető hasznos tulajdonsággal bír. Mivel kompakt kialakítású, olyan munkákhoz is ideális, amelyekhez nehéz hozzáférni, mert kis terület áll rendelkezésre. Munkagép mivoltához képest könnyű (mondjuk azért így is majdnem 5 tonna). A gépnek több típusa is létezik, ráadásul egyes típusai többféle felszereltséggel használhatóak. Markoló, kotró, ásó, fúró, rakodó munkák tömkelegéhez megfelelő. Akad belőle kis traktor megjelenésű és lánctalpas is. könnyedén irányítható, nagy ereje mellett precíz munkákhoz is alkalmas. Sávalapozáshoz pontosan ás, gond nélkül dolgozhatunk vele kényes területeken is. Az opcionális tartozékokkal akár egyetlen JCB4CX munkagép is kiszolgálja a tereprendezés és földmunka legtöbb feladatát. Ha szeretné élőben látni, mit tud ez a kisgép vagy, hívjon minket a gépi munkálatokhoz!

Kapcsolódó bejegyzéseink

Uncategorized

XX. kerület gépi földmunka – Széleskörű szolgáltatás Pesterzsébeten

Érdeklődne a XX. kerület gépi földmunka lehetőségeiről? Akkor most jó helyen jár. Cégünk széleskörű szolgáltatásokat kínál az említett kerületben és cikkünkben ezt bővebben is kifejtjük. Ha érdekli, hogy miként juthat kiváló és szinte mindennemű tereprendezési és gépi földmunkához értő szakemberekhez, olvasson tovább vagy akár azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! Elér minket telefonon és e-mailen

Uncategorized

Tuskózás gépi erővel – Profi munka, garantált színvonal

A tuskózás a gépi földmunkák, pontosabban a tereprendezés egyik típusa. A tuskózás eljárásával a fakivágások vagy építkezések során visszamaradt fatuskókat távolítjuk el. Érdemes szakemberekre bízni ezt a munkát, a továbbiakban kis is fejtjük, hogy miért. Blogunkban továbbá szó lesz arról is, hogy tőlünk milyen szolgáltatásokat kaphat, ha pro segítségre van szüksége. Mi az a tuskó

Hívjon most!