Gaál-gép logó

Árokásás géppel, ároktisztítás, kotrás

Az utak mentén fekvő hosszabb árokszakaszok kiásása és folyamatos felügyelete az egyik leggyakoribb feladatunk. A gépi árokásás és karbantartás gyors, pontos és költséghatékony a megfelelő gyakorlattal és eszközökkel.

Ajánlatkérés

gepi_foldmunka

Gépi árokásás, vízelvezető árok létesítése útépítések, felújítások részeként

Az árok a csapadékvíz elvezetésére tökéletes lefolyást biztosít, az úton közlekedők és a környező ingatlanok biztonságát szolgálja.

Közmű árkok ásása géppel, csatorna, víz, gázcsövek fektetése során

Kisebb volumenű közmű árok ásó munkálatokhoz, tömedékeléshez mobilis kotrógépekkel, nagyobb árokásási, árokgondozási munkálatokhoz több méteres lenyúlási mélységig dolgozó kanalas, forgó-rakodó munkagépekkel tudjuk kiszolgálni megrendelőink egyedi igényeit.

árokásás
munkagépek

Ároktisztítás géppel ahogy a kezelési szabályzat megköveteli

Eltömődött, iszapos, növényzettel benőtt csapadékcsatornák, vízelvezető árkok kiásása során kiemelten fontos a terveknek megfelelő kivitelezés.

Egy rossz helyen ásott árok, rosszul kivitelezett csatorna vagy nem szakszerűen kiépített vízelvezető ugyanis akár súlyos anyagi károkat is okozhat.

Vízelvezető árokrendszerek, karbantartása, bővítése, felújítása

Legyen szó kisméretű csatornaárkok vagy több kilométeres vízelvezetők, közmű árkok kiásásáról, széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező gépkezelőinkkel valamint nagy kapacitású munkagépeinkkel minden típusú földmunkával megbirkózunk:

A bontások után visszamaradó üregek, aknák, esetleges kimosódások, lappangó veszélyforrások lehetnek. Szakszerű, biztonságos feltöltésük, vagyis a tömedékelés fontos, hogy megelőzzük a baleseteket és a vagyoni károkat, állagromlást, az épület megsüllyedését.

árokásás
árokásás
árokásás

Gépi árokásás közművek számára

Előzetes megegyezés alapján a kiásott, már csatornázott szakaszok szakszerű visszatemetéséről és a talaj utólagos planírozásáról is gondoskodunk. A határidők pontos betartása mellett munkatársainkkal a közmű árkok ásását  elvégezzük. , vízelvezető ároktisztítást, karbantartást, illetve egy áradást, belvizet, vagy egyéb tömedékelést követő utómunkálatokat is elvégezzük.

alapásás
árokásás
munkagépek

ÁRAK

Árokásás méter ár Pontos munkadíjat a helyszín és a feladat ismeretében tudunk mondani, így kérem, keresse munkafelvevőnket! Vele minden részletet meg tud beszélni, illetve az ingyenes és minden kötelezettségtől mentes felmérést is egyeztetheti. Árokgondozás ár Rendszeres árok karbantartásról és alkalmi ároktisztítás árainkról, árokgondozás munkadíjainkról csak a munka pontos paramétereivel tudunk ajánlatot adni. Megvannak hozzá az eszközeink és a szaktudásunk, hogy szakszerűen elvégezzük a vízelvezető árkok fenntartásának kötelezettségével járó feladatokat. Kérdezzen, kérjen ajánlatot most! Gaál Gergely +36 20 327 9000

Kérdése van? Segíthetünk?

Kérdés esetén keressen bennünket az alábbi
elérhetőségeink egyikén.

Információ, munkafelvétel

Gaál Gergely

Szerződések, számlázás

Ajánlatkérés

Hívjon most!