Gaál-gép logó

Gépi alapásás, sávalap, síkalap földkiemelés

Az építkezési terep rendezése, a telek megtisztítása és planírozása után a tükör kiszedése és a  precíz alapásás a legfontosabb feladat. Ezt csak gyakorlott földmunkagép kezelő végezheti, hiszen szó szerint ezen áll az épület sikere.

Ajánlatkérés

alapásás
alapásás

Planírozás, placcolás: munkaterületek, parkolók, udvarok, sportpályák kialakítása földgyalu segítségével

Többfajta precíz célgéppel és kiegészítőkkel rendelkezünk: felméréskor már tudjuk, mi fog kelleni a helyszínen.  Ám semmi nem pótolja azt a szaktudást, hogy kezelőnk akár egy tojást is képes úgy arrébb tenni a hatalmas géppel úgy, hogy az ne törjön össze.

Tükörsimára planírozás akár fakivágással, bozótirtással, tuskózással is a gépi földmunkával együtt

Az építkezési területek előkészítése indítja a munkavégzést. Nagyobb alapterületű, egyenetlen  munkaterületek előzetes földmunkáit, planírozását, feltöltését, földgyalulását, telektisztítását is vállaljuk. Ha szükséges, akár favágással, bozótirtással, tuskózással egybekötve is.

alapásás
alapásás
alapásás

Gépi alapásás

Ma már a gépi alapásás természetes, hiszen így gyorsan és pontosan haladhat az építkezés. Építő Cégek illetve magánszemélyek építkezésén is dolgozunk – bárhol, ahová gépeink be tudnak hajtani. Ha kész a terv, az építkezés indulása előtt időben keressen és  a terüketfelmérése, valamint a tervek ismerete nyomán gyorsan és pontosan tudunk alapásá ár kalkulációt készíteni.

Sávalap és síkalap ásás

Családi házak, társasházak, lakóparkok, vagy akár ipari területek gépi földmunkáit végezzük.  A tervek szerinti közműárkok kiásásához, csatornaásáshoz, árokásáshoz, valamint alapásás, sávalapozás és tükörkiszedés munkáihoz korszerű, jól felszerelt munkagépeink és szállítóeszközeink vannak.

alapásás

Miért minket hívjon?

alapásás
alapásás
alapásás

Az alapásás munkadíja mindig a helyszín adottságaitól függ

Ekkor tudunk alapásás árat négyzetméterben, vagy projektárat mondani. Precízek vagyunk és az árképzésünk is az, így mindenképpen látni kell a helyet és a terveket. Az érintett terület nagyságától, fekvésétől és állagától, valamint a határidőtől függően adunk ajánlatot. Kérdezzen közvetlenül! A placcolás, gépi planírozás munkadíj, a különféle gépi alapásás árak, vagy a tükör kiszedés ár és a kitermelt föld elszállítása tekintetében érdeklődjön közvetlenül munkafelvevőnknél! A kiszállás és felmérés ingyenes, egyeztesük le most: Gaál Gergely +36 20 327 9000

Kérdése van? Segíthetünk?

Kérdés esetén keressen bennünket az alábbi
elérhetőségeink egyikén.

Információ, munkafelvétel

Gaál Gergely

Szerződések, számlázás

Ajánlatkérés

Hívjon most!